fbpx
 

Over Yoga in de Buurt

Yoga in de Buurt

Yoga in de Buurt

Yoga in de Buurt biedt een overzicht van Yoga in Nederland en bij jou in de buurt. Ook geven we voorlichting over Yoga vanuit een nuchtere, Hollandse mentaliteit én we horen graag jullie visie over de onderwerpen die we met jullie delen. Hoe het allemaal begon?

Geschiedenis

Yoga in de Buurt begon in 2010 met het in kaart brengen van Yoga in Amsterdam. Sinds 2015 geven we een overzicht van Yoga in heel Nederland en geven we voorlichting over Yoga. Waarom? Om iedereen die meer wil weten over Yoga, dat via ‘Yoga in de Buurt’ aan te bieden op een heldere, overzichtelijke manier.

Yoga Amsterdam

Sara Schouten, Fysiotherapeute en initiatiefneemster van Yoga in de Buurt, merkte op dat ze graag patiënten wilde doorverwijzen naar Yoga studio’s in de buurt van haar praktijk in Amsterdam. Alleen wist ze niet waar deze Yoga scholen precies zaten en hoeveel opties er bijvoorbeeld waren. Sara voelde daarom de behoefte om Yoga binnen Amsterdam in kaart te brengen, zodat ze cliënten gericht kan doorverwijzen naar Yoga in de Buurt.

Yoga Nederland

Vanuit die behoefte vroeg ze Marianne de Kuyper, Yoga docente en schrijfster, om samen met haar Yoga in Amsterdam in kaart te brengen. Samen begonnen ze hiermee in 2010 en nu in 2015 besloten ze het groter aan te pakken. Yoga in de Buurt brengt nu niet alleen Yoga in Amsterdam in kaart, maar juist Yoga in heel Nederland en geeft voorlichting over Yoga. Waarom? Om iedereen die meer wil weten over Yoga, dat via ‘Yoga in de Buurt’ aan te bieden.

Team Yoga in de Buurt

Het team van Yoga in de Buurt maakt Yoga docenten en scholen in Nederland vindbaar.

Team Yoga in de Buurt

Oprichters | Sara Schouten & Marianne de Kuyper

IT development | Upwizer.com

Yoga Ambassadeurs

Astrid Dhanai – Oh My Yoga

Eva Sachetto – Yogi Yogablad

Saskia Onck – Yogakrant

Marciel Witteman – Yoga International

Feedback

Wij werken er dagelijks aan om de diensten via Yoga in de Buurt te verbeteren en in te spelen op de behoeften van onze bezoekers. Laat dus van je horen en e-mail ons je vragen en feedback via ons info@ e-mailadres.

Vragen

Kijk ook bij Veel Gestelde Vragen Misschien staat het antwoord dat je zoekt erbij. Staat je vraag er niet bij? Dan zijn wij bereikbaar via:info@ e-mailadres.

Schrijf je in en word gevonden!