fbpx
 

Sponsoren

Yoga in de Buurt zoekt sponsoren die het platform willen steunen en sponsoren met een vrijwillige bijdrage. Deze vrienden kiezen met welke bedrag zij ons willen sponsoren en met welke frequentie. Als het zover is, plaatsen we hun namen op deze pagina én daar zijn we dan heel erg blij mee. Wel hebben we al sponsoren die ons steunen door ons gratis publiciteit te geven. Deze vrienden vind je alvast op deze pagina. Doe ook mee én verdien een benoeming als sponsor op deze pagina. Onze dank is alvast groot!

 

Doe mee

Wil je ook mee doen? Check dan onze pagina Yoga in de Buurt Vriend en onze blogs Yoga in de Buurt Vriend en Yoga in jouw buurt over deze vriendschap. Doe mee en steun ons initiatief. Hoe meer budget we hebben, hoe beter we ons platform kunnen inzetten om Yoga studenten, docenten en studio’s op de Yoga kaart van Nederland te zetten. Hoe beter we dat doen, hoe meer jullie in contact kunnen komen met elkaar en elkaar op weg kunnen helpen op en naast de Yoga mat.

We streven ernaar om een belangrijke ontmoetingsplek te blijven voor de Yoga community in Nederland.
Wil je co-creator worden van ons platform? Word Yoga in de Buurt Vriend.

Wil je mee doen of heb je vragen?

Kijk voor meer informatie over sponsoring bij Yoga in de Buurt Vriend of neem contact met ons op.

 

Adverteren en/of advertorial?

Wil je ons liever op een andere manier steunen? Dat kan ook, kijk bij Adverteren en Advertorials voor meer informatie over het vertellen over jouw diensten en/of producten op onze site.

Sponsors

Yoga: tipjes, boogo

Vechtsport website