Wat vind jij?
Wat vind jij van Yoga

Wat vind jij?

We willen onze (toekomstige) diensten graag goed afstemmen op de wensen van onze bezoekers en gebruikers van ons Yoga in de Buurt platform. Daarom horen we graag jouw mening. Doe je mee? Geef je mening en vertel ons wat je vindt van diverse onderwerpen.

 

Diensten Yoga in de Buurt

Wat willen we weten? In het kort; we willen graag weten aan welke diensten jullie als bezoekers behoefte hebben. Waarom willen we dat weten? We kunnen de diensten van onze site dan beter afstemmen op jullie behoeften. Op die manier kunnen we jullie allen, zowel Yoga studenten, docenten als studio’s, beter met elkaar verbinden.

 

Enquêtes

We hebben daarom twee soorten enquêtes:

 

  1. een uitgebreide enquête via Google forms voor Yoga studenten, docenten en studio’s.
  2. een mini pop-up enquête op de home pagina voor alle bezoekers van de website.

 

Uitgebreide enquête

Je kunt meedoen aan een uitgebreide enquête. We horen graag van je!

 

Mini – enquête

Je kunt meedoen aan een mini-enquête. Stel je aan ons voor. We leren jou als bezoeker graag kennen!

 

  • Scrol naar beneden op de home pagina en ga naar: Stel je aan ons voor!
  • Volg daar de link: JA, je mag meer over mij te weten komen!

 

We laten de enquête het gehele jaar online staan en we bekijken per maand wat de resultaten zijn. De antwoorden delen we graag met je, zodra we voldoende response hebben gekregen. Doe mee en vertel ook anderen over de enquête. Hoe meer mensen mee doen, hoe beter ons beeld van de Yoga markt wordt. En in de nabije toekomst gaan we ook andere Yoga thema’s aan bod laten komen in de enquêtes. We houden je op de hoogte via de nieuws blogs op onze site.

 

Enquête kanjer

Ben jij een kanjer in het maken van enquêtes? Neem dan contact op met Yoga in de Buurt: info@77.72.145.130. We zijn diverse enquêtes aan het opstellen binnen diverse Yoga thema’s en deze willen we standaard online zetten en we zijn van plan om per kwartaal de resultaten te delen. Ben jij dé aangewezen persoon om dit voor ons te doen gezien je studie en werkervaring? Laat van je horen!

 

Nieuwsbrief

We melden het alleen als er ook écht nieuws is. Dat geldt ook voor onze nieuwsbrief. Deze versturen we als we iets te vertellen hebben, waarvan wij denken dat het nuttig is om te weten.

 

Meld je er hier voor aan: Aanmelden Nieuwsbrief.

 

Feedback

We staan altijd open voor feedback. Stuur ons dus gerust je suggesties: info@77.72.145.130.

Tags:
Geen Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.