Yoga in de Buurt gaat stoppen

Yoga in de Buurt gaat stoppen

Yoga in de Buurt startte in 2010 en in 2015 gaven Nieuwe Koffie, Search Kings en ik, Marianne de Kuyper (mede-oprichtster) de website een geheel nieuw design. Helaas stoppen we er nu in 2018 mee en gaat de website Yogaindebuurt.nl offline. Wat gaat er nu gebeuren? We maken een back-up van de website en database voor het geval wij of een andere partij er in de toekomst mee verder wil.

 

Yoga in de Buurt overnemen

Voel jij je geïnspireerd om Yoga in de Buurt over te nemen en ermee verder te gaan? E-mail mij, Marianne dan op info@yogaindebuurt.nl. We kunnen dan samen de details van een overname bespreken en ik draag dan alles graag aan je over: domeinnaam, logo, beeld, content en de database en alle bijbehorende social media accounts.

 

Oorspronkelijke plan

Wat was het oorspronkelijk plan voor Yoga in de Buurt? Er was altijd het plan om Yoga in de Buurt uit te breiden. Ik wilde onder andere regelen dat je niet alleen Yoga kon zoeken en vinden, maar ook de Yoga lessen kon boeken. Ook had ik diensten in gedachte om de Yoga docent beter te ondersteunen.

 

Yoga in de Buurt offline

Waarom gaat Yoga in de Buurt offline? Helaas had ik als Yoga docent niet de juiste financiële middelen om de website door te ontwikkelen én ook had ik niet voldoende uren in mijn werkdagen. Ik heb er alle jaren mijn eigen tijd, kennis, energie en geld ingestopt en ik heb het helaas niet verder kunnen brengen dan waar het nu is. Ook ben ik sinds 2015 met diverse partijen in gesprek geweest. Wat steeds een mogelijke samenwerking leek te worden, liep helaas steeds weer op niets uit. Ik heb daarom besloten de website offline te halen.

 

Wil je Yogaindebuurt.nl overnemen?

Ik vind nog altijd dat er een hele mooie website is neergezet door ons als team én het is ontzettend jammer deze offline te halen. Toch is dat voor nu de beste beslissing. Ik zou graag zien dat iemand de website van mij kan overnemen en kan doorontwikkelen. Wil je Yogaindebuurt.nl overnemen? Heb jij tijd, geld en zin om het over te nemen? Dan hoor ik, Marianne graag van je via info@yogaindebuurt.nl.

 

Names Yoga in de Buurt’s team bedankt voor al jullie aanmeldingen, likes op social media en jullie interesse!

Tags:
Geen Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.