fbpx
 
Yoga in jouw buurt

Yoga in jouw buurt

Waar kun je aan Yoga doen in jouw wijk? Yoga in de Buurt brengt Yoga in Nederland in kaart. We hopen je zo te laten zien waar je in Nederland Yoga lessen kunt volgen. In de toekomst gaan we steeds meer mogelijkheden aan de site toevoegen.

 

Yoga locaties

We plaatsen aanmeldingen verschillend. We maken namelijk een onderscheid tussen Yoga docenten en Yoga locaties. Wat verstaan we onder een Yoga locatie? Dat kan een Yoga school zijn, maar ook een sportschool of een fysiotherapie praktijk. Het belangrijke criterium dat we hanteren is dat iemand zich als locatie kan aanmelden wanneer er twee of meer docenten op het rooster staan.

 

Yoga docenten

Een docent plaatsen we met de eigen voor- en achternaam. Huur je als Yoga docent een ruimte en hanteer je een studionaam? Dan nemen we deze aanmelding toch op als Yoga docent. Waarom? We verwachten bij het horen van een studio naam dat het gaat om een plek waar meerdere lessen te volgen zijn bij diverse docenten. Wanneer de docent als enige op het rooster staat, zien we dit als een freelance Yoga docent die zijn/haar eigen lessen regelt en dit valt niet onder de noemers van Yoga locatie, Yoga school en/of Yoga studio.

 

Yoga zoeken

We willen iedereen op de Yoga kaart van Nederland zetten en dat doen we per adres. Yoga studenten zoeken namelijk op onze site via een postcode. We willen daarom ook dubbele aanmeldingen vermijden. Meldde jij je aan en of ga jij je nog aanmelden? Geef je dan op volgens onze criteria en a.u.b. maar één keer per locatie. Vaker aanmelden heeft geen zin.

 

Controle gegevens

We controleren 99 % van de aanmeldingen en doen ons best om het bestand zo zuiver mogelijk te houden. We kijken of iemand inderdaad onder de juiste noemer heeft aangemeld en we kijken of die docent en/of locatie niet al in ons bestand staat. We hopen dat iedereen meewerkt en ons het werk gemakkelijk maakt door deze instructies eerlijk op te volgen. Dat zou ons team veel werk schelen!

 

Vrijwilligers werk

Het Yoga in de Buurt team (en haar gastbloggers) werken in hun vrije tijd aan het onderhouden en uitbreiden van de site. Dat betekent dat we er alleen aan kunnen werken, als het andere werk dat we doen het toelaat. Ook betalen we de website nu uit eigen portemonnee én we zouden het fantastisch vinden als we Yoga vrienden krijgen die een vrijwillige bijdrage geven. Jij bepaalt dan als Yoga vriend of dat eenmalig is of bijvoorbeeld maandelijks. Kijk bij Yoga in de Buurt vriend voor meer informatie.

 

Yoga blogs

Yoga in de Buurt zorgt ook voor voorlichting aan beginnende Yoga studenten over Yoga. Denk bijvoorbeeld aan de Yoga blogs over de Yoga geschiedenis en de oorsprong van Yoga. Deze blogs zijn trouwens ook voor docenten interessant, want er zijn nog al eens misverstanden over waar Yoga nu werkelijk vandaan komt.

 

Dit alles doen we in onze vrije tijd en uit passie voor het Yoga vak én omdat we graag de Yoga markt transparanter willen maken. Daarom komt er nog een extra platform bij dat samen met Yoga in de Buurt een helder overzicht gaat geven van de Yoga markt. We houden je op de hoogte!

 

Geef je mening!

We hebben een aantal vragenlijsten online staan. Vul ze in en geef je mening als Yoga student, docent en/of studio eigenaar: Wat vind jij?.

 

Meer weten?

Check ook de Veel Gestelde Vragen en onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

 

Adverteren en/of Affiliatie?

Graag, want op die manier steun je met jouw advertentie en/of advertorial Yoga in de Buurt.

 

Zoek Yoga in de Buurt

Probeer eens een Yogales!

Ga naar: Yoga zoeken.

 

Feedback

We staan altijd open voor feedback. Stuur ons dus gerust je vragen en/of suggesties: info@77.72.145.130.

Tags:
Geen Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.