Yoga Platformen voor je PR
Yoga Platformen voor je PR

Yoga Platformen voor je PR

Yoga en Marketing? Het kost Yoga docenten (veel) geld en tijd. Yoga in de Buurt zet daarom in deze nieuwsblog de Marketing & PR mogelijkheden voor zowel print als online media voor je op een rij. Gewoon om je op weg te helpen. Sommige zijn gratis, anderen vragen wel om een investering. Doe er je voordeel mee als Yogastudent, -docent en of -studio.

 

Yoga en Marketing

Er zijn diverse nationale een internationale bladen, kranten en online platformen zoals Yoga in de Buurt waar jij als Yoga docent gebruik van kunt maken. Vergroot de kans dat potentiële klanten je vinden én bekijk de mogelijkheden van deze Yoga initiatiefnemers. Ook zijn deze middelen interessant wanneer je meer te weten wilt komen over Yoga natuurlijk in Nederland en het buitenland.

 

Yoga in de Buurt

Yoga in de Buurt heeft een aantal nuttige diensten zoals de Yogakaart van Nederland en Yogablogs. Op Yoga in de Buurt kun jij je gratis aanmelden. Je maakt je daarmee vindbaar voor Yogaminded Nederland.

 

Nieuw Yogaplatform

En Yoga in de Buurt werkt mee aan een nieuw platform dat binnenkort live gaat. Het duurt niet lang meer en het andere platform is een feit. En we kunnen je het nu al verklappen, je gaat er veel aan hebben.

 

We raden je aan om onze Yoga in de Buurt Facebook pagina in de gaten te houden voor de aankondiging. Sta je op Yoga in de Buurt? Maak je géén zorgen; jouw gegevens worden niet gedeeld en zijn veilig bij ons.

 

Yoga online

De meesten van jullie kennen waarschijnlijk het blad ‘Yoga Magazine’ al. Op hun website ‘Yoga Online’ kun jij je net als op Yoga in de Buurt aanmelden bij ‘Scholen’ om je op de Yogakaart van Nederland te zetten. Volg deze link naar Yoga Online en meld je aan.

 

Yoga International Nederland

Naast het blad Yoga Magazine, is er nu ook al een tijdje ‘Yoga International Nederland’. Op hun website kun je Yoga zoeken. Volg deze link en bekijk de Yoga scholen pagina van Yoga International Nederland. Je kunt je ook aanmelden. Hoe? Neem een jaarabonnement op hun blad en wordt Ambassadeur. Zo krijg je onder andere ook een vermelding op hun site.

 

Yogi Yogablad

Yogi Yogablad begon ooit als de Yogaladder. Via het gratis Yogi Yogablad kun je jouw verhaal delen en jezelf laten zien aan Yoga minded Nederland. Neem contact op met Eva Sacchetto en bekijk de mogelijkheden online. Volg deze link naar Yogi Yogablad voor meer informatie en het online blad.

 

Yogakrant

Ook is er de Yogakrant voor flexibele wereldburgers. Lees de Yogakrant en/of neem contact op met de initiatiefneemster Saskia Onck. Bekijk de mogelijkheden van de Yogakrant voor jou. Je kunt Zakelijke Partner worden en/of Adverteren in de Yogakrant.

 

Oh My Yoga

Voor een Yogi lifestyle is er er de leuke blogsite van Astrid Post-Dhanai, namelijk Oh My Yoga. Neem contact op met de initiatiefneemster én bekijk de mogelijkheden van Oh My Yoga voor jou of geniet simpelweg van haar blogs. Volg de link naar Oh My Yoga.

 

Meer mogelijkheden

Er zijn nog meer Marketing & PR mogelijkheden. Bekijk onderstaande lijst. Misschien heb je er ook als Yogastudent, -docent of – studio wat aan:

 

Nationale Yogawebsites:

 

  • Vereniging Yoga Nederland voor een lijst van Yoga docenten die zijn aangesloten bij hun Beroepsvereniging Vereniging Yogadocenten Nederland.
  • Yoga Guru voor het vinden en aanmelden van een Yoga school in Amsterdam.
  • Yogascholen voor een overzicht van Yoga in Nederland.

 

Internationale Yogawebsites:

 

  • Yogatrail voor zoals ze het zelf zeggen ‘Follow your Yoga’.
  • Yogatribes voor het vinden van docenten en studio’s over de hele wereld.
  • Yogafinder voor een lijst van Yoga locaties per land.

 

Ken je er nog meer? Vertel het ons: info@77.72.145.130.

 

Nieuwsbrief

We melden het alleen als er ook écht nieuws is. Dat geldt ook voor onze nieuwsbrief. Deze versturen we als we iets te vertellen hebben, waarvan wij denken dat het nuttig is om te weten.

 

Meld je er hier voor aan: Aanmelden Nieuwsbrief.

 

Feedback

We staan altijd open voor feedback. Stuur ons dus gerust je suggesties: info@77.72.145.130.

Tags:
Geen Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.