Yoga in de Buurt Vriend

We begonnen in 2016 en we maken ieder jaar weer nieuwe stappen. Een platform is namelijk altijd in ontwikkeling en daar gaat veel positieve aandacht, tijd en energie naar toe én ook geld. Daar kan jij aan bijdragen. Doe mee en wordt Yoga in de buurt Vriend!

 

Yoga in de Buurt

Yoga in de Buurt geeft voorlichting aan de beginnende Yoga studenten over Yoga en Meditatie en we zorgen ervoor dat Yoga docenten en locaties gevonden worden door studenten binnen één platform. Deze diensten bieden we gratis aan. Waarom gratis? We vinden namelijk dat iedere docent en locatie zich moet kunnen aanmelden. En we weten dat iedereen een verschillend (marketing) budget heeft. We houden het daarom graag toegankelijk. Hoe? We vragen geen inschrijfkosten. Iedereen kan zich gratis aanmelden. En dat houden we ook in de toekomst graag zo!

 

Doe mee

Een platform kost wél geld. Daarom hopen we dat jullie als bezoeker mee doen door vriend te worden van Yoga in de Buurt. Vind je onze plannen sympathiek? Wil je ons graag steunen? Doe mee! Word onze vriend en daarmee mede-creëeder (co-creator) van het platform. Wij bedanken je dan online voor je vriendschap!

 

Yoga in de Buurt Vriend

Vriend worden van Yoga in de Buurt is een vrijwillige en vriendelijke keuze.

 

  • Stort jouw vrijwillige bijdrage op NL66TRIO0254422284 (Iban) t.n.v. Yoga in de Buurt
  • Stuur ons een e-mail over je financiële bijdrage en laat ons weten dat je vriend bent geworden.
  • E-mail ons: info@77.72.145.130.

 

Wij bedanken je dan online voor je vriendschap!

 

Ook belangrijk is het volgende. We hebben er bewust voor gekozen geen betaal button in te stellen. We willen namelijk dat jij de controle houdt over hoeveel geld je overmaakt en met welke frequentie. Of dat nu eenmalig is, maandelijks of jaarlijks, we willen graag dat jij het moment kunt instellen waarop het ingaat en eventueel stopt.

 

Jouw bijdrage

Waarvoor gebruiken we jouw bijdrage? We gaan het inzetten om:

 

  • het platform online te houden;
  • het aanmelden gratis en toegankelijk te houden;
  • nieuwe online diensten te bedenken, creëren en online te krijgen;
  • voorlichting te blijven geven over Yoga via de blogs en
  • de Yoga branche in Nederland te ondersteunen bij het Yoga vak!

 

Goed doel

En 10% van jouw bijdrage zetten we apart om een goed doel binnen de Yoga wereld te steunen. Heb je hierover een tip? Stuur deze dan door: info@77.72.145.130.

 

Jaarlijkse investering

Om het platform in de lucht te houden zijn er al allerlei investeringen gemaakt. Denk aan kosten voor de domeinnaam, hosting, onderhoud van de site, plug-ins en website wijzigingen. Ook het aanpassen van de juridische documenten om afspraken helder te houden kost geld. Ook zijn er natuurlijk door het team uren gemaakt. Dat deden ze in allen vrijwillig en in hun vrije tijd en omdat ze Yoga in de Buurt graag zagen groeien.

 

Doe je mee?

We streven ernaar om een belangrijke ontmoetingsplek te blijven voor de Yoga community in Nederland. Wil je co-creator worden van ons platform? Word vriend van Yoga in de Buurt. Doe mee en doneer vrijwillig een bedrag. Dan kunnen we blijven groeien als platform.

 

Vragen?

Neem contact met ons op: info@77.72.145.130.