Yoga Nijmegen

Waar kun je in Nijmegen aan Yoga doen? Yoga in de Buurt biedt een overzicht van Yoga in Nijmegen en bij jou in de buurt. Onder de kaart staat een willekeurige top 5 voor Yogascholen in Nijmegen, maar je kunt ook zelf zoeken op plaats en postcode:

   Top 5 Yogascholen in Nijmegen

   In Nijmegen vonden we echter weinig grote studio’s, maar vooral docenten. Dit zijn de Yoga docenten en studio’s in Nijmegen die ons aanspraken*:

   1. Gezondheidscentrum Surya – Nijmegen
   2. Yogapoint Nijmegen – Nijmegen
   3. Kundaliniyoga – Nijmegen
   4. Beleef Yoga – Nijmegen
   5. Bikram Yoga Nijmegen – Nijmegen

   Dit zijn scholen die ons aanspraken, alleen we raden je aan zelf op ontdekkingstocht te gaan in Nijmegen. Je keuze voor een school hangt af van je smaak en leerbehoeften.

   Bikram Yoga in Nijmegen

   Voor Nijmegen hebben we er ook een ‘Bikram Yoga’ locatie bij gezet. Dit betekent dat je Yoga doet in een warme ruimte. Dit is ook wel bekend als ‘Hot Yoga’. Deze term ontstond, omdat ‘Bikram Yoga’ een beschermde naam is. Andere Yogastijlen die in een warme ruimte worden gedaan, moesten dus een andere naam kiezen. Zo ontstond er bijvoorbeeld ‘Hot Yoga’. Voor velen voelt dit als een flinke work-out. We willen je adviseren, zeker als je nieuw bent met Yoga, om voorzichtig te beginnen, echter geldt dat natuurlijk voor iedere Yoga stijl. De serie is bij uitstek gericht op herstel van het lichaam en dus ook geschikt voor mensen met blessures en aandoeningen. In een warme ruimte beweeg je makkelijker en door de warmte werken de houdingen intenser. Sommige mensen zijn geneigd om over hun grenzen te gaan. Door met aandacht te oefenen voorkom je dit. Dit is de tip die we ontvingen van fysiotherapeuten met wie we spraken over Yoga & Blessures.

   Advies

   Ons advies? We raden je aan diverse Yogascholen te bezoeken. Probeer verschillende Yoga soorten

   en ervaar hoe iedere docent weer op een eigen manier lesgeeft. Veel plezier!

   Zoek Yoga in de Buurt

   Yoga in een andere stad zoeken? Ga dan terug naar de Yoga zoeken pagina en zoek

   op stad en/of postcode.

   Aanmelden Yoga in de Buurt

   Staat de Yoga docent en/of locatie die jij zoekt of aanbiedt er niet tussen?

   Laat hen dan weten dat ze zich gratis kunnen opgeven via Aanmelden.

   *Dit is een willekeurige lijst, we hebben vooral gelet op een veelzijdig aanbod, het is dus geen advies. 

   Vragen? Neem contact met ons op!